Friskvård kan också vara massage

Friskvård behöver inte förknippas med ett löpband eller tunga vikter på gymmet. Det kan lika gärna innefatta andra aktiviteter som exempelvis massage. Massage är en typ av friskvård som är minst lika givande för både arbetsgivare och medarbetare som den när man svettas på gymmet. Helt enkelt ett bra tillfälle för medarbetarna att återhämta sig och hämta kraft inför stundande utmaningar.

Massör som rycker ut till din arbetsplats
Att få massage som en naturlig del av friskvården på din arbetsplats behöver inte vara alls svårt. Du behöver inte ens låta personalen ta sig från arbetsplatsen till massören. Den kan istället komma till er på jobbet. Exempelvis finns det företagsmassage i Göteborg som rycker ut till arbetsplatser för att öka trivseln och välmåendet på företaget.

Positiva effekter
Massage kan vara bra om man har haft en skada eller kramper men fungerar lika bra i förebyggande syfte för att undvika skador eller stelhet. Det gör dessutom musklerna mindre spända, det motverkar stress och har en i allmänhet avslappnande effekt på hela kroppen. Vem skulle inte vilja möta en ny arbetsvecka med sådana känslor i kroppen?