SB Husbil & Husvagnsservice AB

Letar du efter service husbil? Då ska du vända dig till SB Husbil & Husvagnsservice AB. De kan utföra husbilsservice samt service av din husvagn i lokalerna som är belägna i Bålsta. Oavsett om du bor i Stockholm eller Uppsala blir detta därmed ditt förstahandsval. Företaget grundades år 2000 och har en erfarenhet sedan dess med att serva husbilar. De är ett familjeföretag som är auktoriserade för Pilote, Burstner, Alde, Truma, Dometic och Thetford. De har även mängder med certifikat så du kan lita på dem.

Personlig service
När du vänder dig till dem med din husbil kan du räkna med ett garanterat professionellt resultat. De tummar nämligen inte på kvaliteten och de anser att det är av största vikt att du som kund blir nöjd. De arbetar även med släp men när det gäller husbilar arbetar de enbart med påbyggnaden. Du kan alltid räkna med dem och om du vill vara garanterad att få en tid hos dem, kan du boka innan det att du åker dit. De tar alltid hand om dig personligen på telefon och i verkstaden.

Kontakta Stefan och Jonas
De erbjuder alltid bra priser för servicearbeten på husbilar. Oavsett om du är en privatperson eller ett försäkringsbolag som behöver hjälp med diverse arbeten kan du höra av dig till dem. De kan även utföra årsservice, reparationer, uppgraderingar och serviceuppdrag. När det gäller husbilar ska du alltid lita på dem och om de inte kan göra jobbet så kan knappast någon annan utföra det heller. De engagerar sig alltid personligen i de uppdrag som de åtar sig och anlitas för och därför ska du vända dig till Stefan och Jonas.